Fijn wonen in Hortus Ludi

Gezamenlijk wonen rondom de bijzondere tuin, constructie én gevel van hout, groene zichtbare daken, waarin biodiversiteit centraal staat. Door het vele aanwezige groen en de honderden nestkasten in de gevel is het niet alleen een duurzame toekomstbestendige wijk voor mensen, maar ook voor dieren. Dat is wonen in Hortus Ludi.

Wonen in Hortus Ludi

Hortus Ludi is gelegen in de wijk Hazenkamp in Nijmegen en ligt op een uitstekende locatie tussen Goffertpark, Radboud UMC en het centrum. Hazenkamp is een gezellige wijk met kenmerkende monumentale panden en jaren ’30 woningen en alle benodigde voorzieningen in de buurt.

In de sfeer van de kloostertuin realiseren wij twee bijzondere en ingetogen woongebouwen met ieder een eigen type woning. Het poortgebouw verbindt de twee woongebouwen en is de entree naar de gezamenlijke kloostertuin. Onze ruim opgezette stadsvilla’s sluiten aan op een beschut privé plekje dat uitloopt in een prachtig groene, bloemrijke en beschutte kloostertuin. De tuin deel je enkel met je buren, dat is leven in Hortus Ludi!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de link voor meer informatie.

AANBOD

Complete stadsvilla’s

• Woonoppervlakte van circa 218m² t/m 257m²
• Uitzicht op de gezamenlijke binnentuin
• Riante leefkeuken op begane grond
• Op de eerste verdieping een gigantische woonkamer voorzien van vides en hoge ramen
• Drie slaapkamers op de tweede verdieping met badkamer en separate toilet
• Één slaapkamer op de 3e verdieping met en-suite badkamer
• Badkamers en toiletten met luxe sanitair van Villeroy&Boch
• Luxe keuken van SieMatic met Siemens apparatuur
• Parkeerplaats op eigen terrein

Het poortgebouw als centrale entree

Op de plek waar tot voor kort geleden een schoolgebouw stond, komen twee volledig houten woongebouwen met in totaal 11 bijzonder duurzame woningen aan een prachtige gezamenlijke binnentuin. Het poortgebouw is naast een gezamenlijk entree ook een ontmoetingsplek voor de bewoners. Hier komt bijvoorbeeld de collectieve werkplaats, zodat iedereen een plekje heeft om te klussen.

Duurzaam, gezond en een fijne plek om even gezellig met je buren bij te kletsen.

Hortus Ludi wordt een duurzaam plan in de breedste zin van het woord. Energiezuinig, klimaatadaptief en natuurinclusief. We wekken energie op, bufferen water voor hergebruik in de kloostertuin en passen duurzame materialen toe. Niet alleen duurzaam en gezond, maar ook een plek om even gezellig met je buren bij te kletsen of samen te komen bij de riante eettafel.

Sneak preview

Is wonen in Hortus Ludi iets voor jou?

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Aanmelden