04 augustus 2021

Aankondiging start verkoop

Aankondiging start verkoop

Donderdag 9 september start de Start Verkoop van de nog beschikbare stadsvilla’s in Hortus Ludi. Tijdens de Pré-sale zijn al diverse stadsvilla’s gereserveerd. Vooruitlopend op de start verkoop kun je al een kijkje nemen op onze website en bekijken welke stadsvilla’s nog beschikbaar zijn. Klik hier voor de beschikbare stadsvilla’s. Wij kunnen ons ook voorstellen dat je meer wilt weten over de nieuwe mogelijke maandlasten. Hiervoor kan je contact opnemen met onze financiële adviseur NEXTHome. Heb je vragen over de woningen dan kan je contact opnemen met de makelaar. Zij helpen jou graag.

 

Enkele kenmerken van de woningen

  • Wonen aan de gezamenlijke kloostertuin
  • Woningen zijn voorzien van een eigen veranda
  • Inclusief luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur
  • Inclusief twee complete badkamers en twee separate toiletten voorzien van Villeroy & Boch sanitair
  • Een groot wooncomfort dankzij convectoren die kunnen verwarming en koelen
  • De woningen beschikken over ieder één parkeerplaats
  • 4 royale slaapkamers met de mogelijkheid tot extra slaapkamers, atelier of werkruimte

 

Verkoopproces

Ben je geïnteresseerd in een stadsvilla dan maak je een afspraak met de makelaar.  Hierna nodigt NEXTHome je uit om je digitaal via TEAMS je te voorzien van een financieel adviesgesprek. Zeer waardevol want Nexthome is gespecialiseerd in duurzaamheidshypotheken. Met een duurzaamheidshypotheek kun je meer lenen, en heb je lagere maandlasten. En wie een hypotheek afsluit bij NEXTHome betaald maar €975,- aan advieskosten.

 

Wil je daarna direct een stadsvilla kopen? De makelaar neemt dan contact met je op om een tekenafspraak in te plannen. Als je tussentijds vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen met een van de makelaars of NEXTHome.

Klik hier voor het verkoopproces.


Waarom nieuwbouw kopen?
Op de website hebben we enkele interessante onderwerpen voor je uitgewerkt in een aantal nieuwsartikelen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande artikelen.


Ontdek je maandlast
De woningen in Hortus Ludi zijn energiezuinig en gasloos. Dit heeft een effect op je energierekening en ook op de maandlast van je hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek je maandlast