16 juni 2021

Bekijk het woningaanbod en het verkoopproces op de website

Bekijk het woningaanbod en het verkoopproces op de website

Zie jij jezelf al wonen in één van deze luxe stadsvilla’s in het groen?

Wonen in Hortus Ludi betekent genieten van alle comfort van nu, terwijl jouw woning bijdraagt aan een groenere wereld. Wonen met alle gemakken van de stad maar wel dat intieme community gevoel met rust en ruimte. Wonen in Hortus Ludi is wonen op een plek waar mens en natuur samen komen.

Het woningaanbod bestaat uit luxe stadsvilla's omringd door groen en monumentale gebouwen. Er komen in totaal 11 royale en energiezuinige houten woningen met een eigen veranda aan de gezamenlijke kloostertuin. De woningen krijgen een woonoppervlak van 217 tot maar liefst 257 m2. Vanaf vandaag kun je ons woningaanbod met de prijsband-breedte per woning bekijken inclusief nieuwe beelden en de plattegronden.

In het account is het mogelijk om jouw favoriete stadsvilla aan te geven. (Klik hiervoor binnen de accountomgeving op 'Aanbod'.)
 

Enkele kenmerken

  • Wonen aan de gezamenlijke kloostertuin
  • Woningen zijn voorzien van een eigen veranda
  • Inclusief luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur
  • Inclusief twee complete badkamers en twee separate toiletten voorzien van Villeroy & Boch sanitair
  • Een groot wooncomfort dankzij convectoren die kunnen verwarming en koelen
  • De woningen beschikken over ieder één parkeerplaats
  • 4 royale slaapkamers met de mogelijkheid tot extra slaapkamers, atelier- of werkruimte


Verkoopproces
Om duidelijk te maken hoe het verkoopproces gaat verlopen en welke stappen je moet doorlopen om in aanmerking te komen voor een woning in Hortus Ludi, hebben we een verkoopproces opgesteld die terug te vinden is op de website. Lees deze aandachtig door. Hierdoor weet je wat er gaat komen en wanneer jij actie kunt nemen om in aanmerking te komen voor een woning.

Belangrijk om te weten
Zoals aangegeven is het vanaf vandaag mogelijk om je voorkeurswoning op te geven in de accountomgeving. Het invullen van je voorkeurswoning geeft je in de volgende fase de mogelijkheid om met voorrang jouw voorkeurswoning te reserveren. Let op dit is nog geen definitieve inschrijving. Pas bij de pre-sale kan je je definitieve keuze vastleggen en krijg je de mogelijkheid om de woning te reserveren.