05 juli 2021

Pre-sale is gestart

Pre-sale is gestart

Het is zover: de Pre-sale van Hortus Ludi start vandaag! Sinds vandaag staat de verkoopdocumentatie op de website en staat het online inschrijfformulier in de accountomgeving waarmee je voorrang kunt krijgen of alvast een woning kunt reserveren. We vragen hiervoor wel een borg van €3.500,-. Vanaf woensdag 14 juli 9.00 uur kun je dit inschrijfformulier indienen om je daadwerkelijk in te schrijven op een woning in Hortus Ludi.

Belangrijk aan dit moment is dat de digitale Kennismakingsgesprekken worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Dus hoe eerder je het inschrijfformulier toestuurt, hoe groter de kans is dat jij als één van de eersten op Kennismakingsgesprek gaat en de woning van jouw voorkeur kunt reserveren.

Wil je een woning in Hortus Ludi reserveren? Dan is het zaak om zo snel mogelijk digitaal in gesprek te gaan en ruimte in jouw agenda te maken.

Op de website hebben we het verkoopproces tot in detail uitgelegd. Het verkoopproces is hier terug te vinden. We hebben nogmaals de data opgenomen in deze mail zodat je tijd vrij kunt maken in je agenda.

1. Oriënteer je: Vooruitlopend op 14 juli kun je vragen stellen aan één van onze makelaars of NEXTHome

2. Schrijf je in: Vanaf 14 juli vanaf 9.00uur moment van indienen inschrijfformulier

3. Kennismaken: Vanaf 19 juli starten de eerste kennismakingsgesprekken om 9.00uur

Waarom nieuwbouw kopen?

Op de website hebben we enkele interessante onderwerpen voor je uitgewerkt in een aantal nieuwsartikelen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande artikelen.

Ontdek je maandlast
De woningen in Hortus Ludi zijn energiezuinig en gasloos. Dit heeft een effect op je energierekening en ook op de maandlast van je hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek je maandlast