09 juli 2021

Reserveer een woning

Reserveer een woning

Afgelopen maandag zijn we gestart met de pre-sale van Hortus Ludi. Op de website hebben we de verkoopdocumentatie geplaatst zoals de verkoopbrochure, Technische omschrijving en de prijslijst.

Vanaf nu is het ook mogelijk om het inschrijfformulier in te vullen op de website in jouw accountomgeving. Als je hier vragen over hebt dan kan je contact opnemen met NEXTHome. Heb je vragen over de woningen dan kan je contact opnemen met de makelaar. Zij helpen jou graag.

Belangrijk om te weten
Om in aanmerking te komen voor een woning in Hortus Ludi tijdens de pre-sale fase is het van belang om het inschrijfformulier op de website in te vullen. Het inschrijfformulier kan je vanaf 14 juli om 9:00uur indienen.

Belangrijk aan dit moment is dat de digitale Kennismakingsgesprekken worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Dus hoe eerder je het inschrijfformulier toestuurt, hoe groter de kans is dat jij als één van de eersten op Kennismakingsgesprek gaat en de woning van jouw voorkeur kunt reserveren.

Op de website hebben we het verkoopproces tot in detail uitgelegd. Het verkoopproces is hier terug te vinden. We hebben nogmaals de data opgenomen in deze mail zodat je tijd vrij kunt maken in je agenda.

  1. Oriënteer je: Vooruitlopend op 14 juli kun je vragen stellen aan één van onze makelaars of NEXTHome
  1. Schrijf je in: Vanaf 14 juli vanaf 9.00uur moment van indienen inschrijfformulier
  1. Kennismaken: Vanaf 19 juli starten de eerste kennismakingsgesprekken om 9.00uur

Waarom nieuwbouw kopen?
Op de website hebben we enkele interessante onderwerpen voor je uitgewerkt in een aantal nieuwsartikelen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande artikelen.

Ontdek je maandlast
De woningen in Hortus Ludi zijn energiezuinig en gasloos. Dit heeft een effect op je energierekening en ook op de maandlast van je hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek je maandlast

Centrale ligging Hortus Ludi
Hortus Ludi is centraal gelegen in Nijmegen en je hebt alle voorzieningen dicht bij de deur. Zo fiets je in 8 minuten naar het Centraal station en is er een bushalte om de hoek. Het gezellige centrum van Nijmegen ligt op nog geen 10 minuten fietsen en de voorzieningen zoals Sportschool, basisschool, kinderopvang, Albert Heijn en andere winkels liggen op loopafstand. Hortus Ludi ligt dicht bij alles. Een heerlijke centrale plek in Nijmegen.

Situatietekening