16 april 2021

Voortgang planvorming

Voortgang planvorming

Het lijkt misschien wat stiller rondom Hortus Ludi, maar dat betekent niet dat we stilzitten! Momenteel zijn we druk bezig met alle werkzaamheden rondom de aanvraag omgevingsvergunning en zijn we bezig om de verkoopstukken voor te bereiden. Dat betekent dat we op korte termijn onze website gaan updaten om je een beter beeld kunnen geven van dit bijzondere project. Volgende maand geven wij meer duidelijkheid over de planning van Hortus Ludi.
Nieuwsbrieven

Vanaf dit moment zullen wij jullie door middel van deze nieuwsbrieven op de hoogte houden van de ontwikkelingen van Hortus Ludi. Zo gaan wij jou binnenkort informeren over de planning richting verkoop en laten we plattegronden en nieuwe impresies van Hortus Ludi zien. Ook gaan we jullie informeren over het wonen in een woning die van hout is gerealiseerd. 


Locatie
Benieuwd naar de locatie? Naast de locatie van Hortus Ludi (Dobbelmannweg 7 in Nijmegen) ligt een wandelpad dat onderdeel is van het Ommetje Hazenkamp. Vanuit hier kan je alvast de locatie bekijken en deze fijne buurt verkennen. Het ommetje is o.a. te vinden op de website van de gemeente www.intonijmegen.com. [link: https://www.intonijmegen.com/zien-en-doen/activiteiten/routes/1963258109/ommetje-hazenkamp]